Blog

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears beca a dos infants dels programa socioeducatiu- esportiu de PalmaEsports

09:37 24 novembre en Notícies

Mitjançant el conveni signat, ambdues entitats es comprometen a col·laborar en matèria de formació esportiva i salut

 

El Col·legi Oficial d'infermeria dels Illes Balears (COIBA) ha signat un acord amb el Club PalmaEsports, mitjançant el qual, el COIBA finançarà dues beques (una per a un nin i una per a una nina) del programa socioeducatiu-esportiu “Integració social a través de l'esport de la població infantil de la Ciutat de Palma en situació de pobresa i risc d'exclusió social”, que impulsa aquest club. L'import destinat a aquestes ajudes és de 773 euros, que permetran la participació anual d'aquests dos joves en el programa.

Així mateix, l'acord que tindrà una vigència anual, contempla que les entitats signants treballaran conjuntament en la realització d'activitats en l'àmbit de la formació en salut i esport, així com prestar-se assessorament en aquestes matèries.

Aquest conveni respon a la voluntat del COIBA de col·laborar amb les associacions de tipus social que contribueixen amb la seva labor a una millora de les condicions de vida de les persones, especialment amb aquelles que contribueixen al foment d'hàbits de vida saludable i la prevenció de la malaltia en les diferents etapes de la vida.

Etiquetes