Blog

El Col·legi Oficial de Metges i el Col·legi Oficial d'Infermeria acorden treballar conjuntament en estratègies conjuntes que millorin la salut de les persones i la qualitat assistencial

08:26 04 desembre en Notícies

José Manuel Valverde i María José Sastre proposen abordar conjuntament els aspectes que afecten les dues professions

 

El president del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB), José Manuel Valverde i la presidenta del Col·legi Oficial de les Illes Balears (COIBA), María José Sastre, s'han compromès a desenvolupar estratègies comunes amb l'objectiu de millorar l'atenció sanitària i les condicions laborals dels professionals.

Entre els temes que han abordat hi ha la manca de professionals en tots els àmbits assistencials i la situació de l'atenció primària, causada per la reorganització a causa de la pandèmia. En aquest sentit, Valverde i Sastre han recordat que, els professionals de l'Atenció Primària de les Illes Balears, representats per nou entitats, entre col·legis professionals, societats científiques i col·legis professionals, ja van oferir la seva màxima col·laboració a la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, en una reunió el passat mes d'agost, en la qual van lliurar un document amb propostes de millora.

Durant la reunió també es va discutir la possibilitat de tornar a posar-se a disposició de la Conselleria de Salut i Consum per ajudar en la definició de la campanya de doble vacunació COVID-19, que està previst que comenci a principis del 2021, segons dades del Ministeri de Sanitat.

De la mateixa manera, les dues entitats van acordar augmentar la formació conjunta en tots els aspectes comuns a ambdues professions i, una vegada més, millorar la qualitat assistencial.

Etiquetes