Blog

El COPIB recorda als ciutadans la continuïtat del seu servei d'atenció psicològica i suport en el dol

13:30 23 desembre en Notícies

El telèfon és el 900 112 003

Si el teu estat emocional es complica a conseqüència de la crisi sanitària, professionals del Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears especialitzats en intervencions de crisis, emergències i dols, t'escolaran i t'ajudaran de manera gratuïta al 900 112 003

Per altra banda, el Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB) i l'Empresa Funerària de Palma (EFM) van posar des del mes d'abril en marxa un servei telefònic gratuït extraordinari d'assessorament i suport psicològic a persones en dol davant la situació d'emergència sanitària que estem vivint com a conseqüència del coronavirus SARS-CoV-2. Amb aquest objectiu, s'ha habilitat el número 619 747 507, que estarà en marxa de dilluns a diumenge, de 9 h a 19 h.

A més, en col·laboració amb La Caixa, han afegit un número especialment dirigit a l'atenció de les persones grans de viuen soles:

Etiquetes