Blog

La periodista Sabrina Vidal, guanyadora de la III edició del premi Infermeria Visible del COIBA en la categoria de premsa escrita

13:26 28 desembre en Notícies

La periodista del Diari Última Hora, Sabrina Vidal, ha estat la guanyadora del premi Infermeria visible que el COIBA convoca cada any amb l'objectiu de fomentar i reconèixer la labor dels periodistes que donen visibilitat a les infermeres a les Illes Balears, mitjançant peces informatives o reportatges que presentin i acostin a l'opinió pública la professió infermera, en algun dels seus diferents àmbits d'actuació (assistència, docència, investigació, gestió...).

 

El premi consta de dues categories, una de premsa escrita i una categoria per a periodisme audiovisual dotades de 1.000 euros cadascuna.

Sabrina Vidal ha estat seleccionada pel jurat per la seva entrevista a l'excoordinadora del programa Nursing Now i actual degana de la Facultat d'Infermeria de la UIB, Cristina Moreno. El títol de l'entrevista publicada al Diario Ultima Hora "Hay que romper la brecha de género en la toma de decisiones".

El jurat ha considerat que aquesta peça és especialment rellevant en un any en què el Nursing Now havia de ser protagonista, tot i que la pandèmia ha alterat aquests plans. A més, posa de rellevància, la bretxa de gènere, a la qual s'enfronten les infermeres per la seva condició majoritària de dones.

L'apartat de mitjans audiovisuals ha quedat deserta, ja que no es va presentar cap proposta.

Etiquetes