Blog

Ampliat el termini d'enviament de treballs de la quarta edició del Premi de Periodisme #InfermeriaVisible

10:41 14 abril en Notícies

L'objectiu d'aquest premi és fomentar i reconèixer la labor dels periodistes que donen visibilitat a les infermeres de Balears. Presentació de propostes fins al 26 d'abril

 

Aquest premi persegueix un objectiu principal: fomentar i reconèixer la labor dels periodistes que donen visibilitat a les infermeres de Balears, mitjançant peces informatives o reportatges que presenten i apropen la professió infermera a la opinió pública.

Este premio persigue un objetivo principal: fomentar y reconocer la labor de los periodistas que dan visibilidad a las enfermeras de Balears, mediante piezas informativas o reportajes que presentan y acercan la profesión enfermera a la opinión pública.

El concepte "infermeria visible" engloba tots els treballs que aportin visibilitat, reconeixement, i destaquin les diferents vessants de les competències i actuacions de les infermeres de les Illes, així com els coneixements experts dels professionals d'Infermeria de qualsevol àmbit de rellevància per a la salut.

Se establecen dos categorías: prensa escrita (papel y digital) y prensa audiovisual (radio y televisión). Cada uno de los dos premios estará dotado con mil (1.000) euros. Pueden presentarse periodistas que hayan publicado / emitido estas piezas en un medio de comunicación de Balears entre el 1 de enero del 2020 y 28 de febrero de 2021.

El termini d'enviament de propostes romandrà obert fins al 22 de març 26 d'abril.

A l'hora de valorar les candidatures, es tindrà especialment en compte la visibilitat de les infermeres en qualsevol dels seus diferents àmbits d'actuació (assistència, docència, recerca i gestió), la posada en valor de la professió infermera i, en especial, l'aportació i rellevància de les infermeres per a la salut dels individus, famílies i comunitats. Es valorarà igualment la qualitat de la peça (rigor, estil, llenguatge); les fonts d'informació i l'originalitat de la temàtica.l’originalitat de la temàtica.

El premi es lliurarà a la cerimònia del Dia Internacional de la Infermera, que es preveu celebrar el mes de maig de 2021.  

 

Consulta el fullet informatiu AQUÍ.

 

 

 

Etiquetes