Blog

Ja són aquí els nous col·legiats!!

14:50 21 juny en Notícia destacada, Notícies
Un centenar d'infermeres i infermers recentment graduats de la UIB i d’altres universitats espanyoles s'han col·legiat en els últims dies per poder començar a treballar immediatament

El Col·legi Oficial d’Infermeria dels Illes Balears està d'enhorabona. En els últims dies, un centenar de noves infermeres i infermers recentment graduats de la Universitat de les Illes Balears i també d'altres universitats espanyoles, s'han col·legiat en el COIBA.

Ja sigui de manera presencial o en línia, els nous graduats/des en Infermeria han presentat la documentació pertinent per col·legiar-se, abans d'incorporar-se als seus nous llocs de treball en els pròxims dies.

L'inici de la temporada d'estiu fa que moltes d'aquestes infermeres tinguin ja prevista la seva incorporació als serveis de salut públics o privats de Balears, almenys durant les vacances. La seva col·legiació és el pas previ a signar qualsevol contracte.

Des del COIBA donam la benvinguda als nous col·legiats a aquest col·legi, la seva casa professional, i els desitjam el millor en aquesta nova etapa laboral que ara comença. Gràcies per la vostra il·lusió i les vostres ganes de començar a exercir. Esperam comptar amb vosaltres per fer feina junts per la visibilitat i el desenvolupament de la professió, en benefici dels pacients, i ajudar-vos, alhora, a donar resposta a les vostres inquietuds i projectes.

Enhorabona!!

Etiquetes