Blog

El COIBA convoca els ajuts 2021 per a la realització d’activitats formatives i per a la presentació de treballs a congressos i altres esdeveniments de divulgació professional

10:35 16 juliol en Notícies, Notícies destacades

En total, posa a disposició dels col·legiats 70.000 euros per formació i 20.000 euros per la participació activa en esdeveniments professionals nacionals o internacionals

 

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears vol seguir donant un impuls a la formació continuada dels seus col·legiats i col·legiades. Per això, ha tornat a convocar enguany un paquet d’ajuts a infermeres i infermers col·legiats per la realització d’activitats formatives, per un import total de 70.000€. Les activitats formatives han d’haver estat finalitzades i superades entre l’1 de setembre del 2020 i el 31 d’agost del 2021.

El termini de presentació de sol·licituds va del 15 de juliol al 15 d'octubre de 2021, ambdós inclosos.

Aquí teniu tota la informació sobre aquestes beques a la formació: https://infermeriabalear.com/ca/2021/07/14/el-coiba-publica-la-convocatoria-del-ano-2021-de-ayudas-por-realizacion-de-actividades-formativas/

Per altra banda, i amb l’objectiu de fomentar i promoure la participació activa de les infermeres de Balears en congressos, jornades i altres esdeveniments de divulgació professional, el COIBA dedica 20.000 euros a beques per a aquesta finalitat. El màxim que es pot atorgar són 400 euros per sol·licitud, i els esdeveniments han d’haver tingut lloc entre el 14 de novembre del 2020 i el 15 novembre 2021.

El termini de presentació de sol·licituds és des del 15 de juliol al 15 de novembre de 2021, ambdós inclosos.

Aquí teniu tota la informació sobre aquests ajuts a la divulgació de treballs en esdeveniments professionals https://infermeriabalear.com/ca/2021/07/14/el-coiba-convoca-las-ayudas-2021-por-presentacion-de-comunicaciones-o-posters-en-congresos-jornadas-u-otros-eventos-de-divulgacion-profesional/