Blog

Creen una WebApp destinada a la formació integral de les infermeres en la cura dels pacients amb malalties respiratòries cròniques

14:02 03 setembre en Docus Respiratorias, Notícia destacada, Notícies
Un equip de professionals sanitaris ha desenvolupat una WebApp destinada a la formació integral de les infermeres en la cura als pacients amb malalties respiratòries cròniques, amb la intenció d'unificar criteris i optimitzar procediments sobre la base de l’evidència científica més actual disponible.

Milagros Figueroa, coordinadora de la Comissió de Cures Respiratòries del COIBA, és una de les professionals que ha participat en l'elaboració d'aquesta eina. En aquesta entrevista en el Salut i Força, explica per què l'han desenvolupat i quins són els seus principals beneficis per als professionals, els pacients i els seus familiars.

Entrevista completa en aquest enllaç.

Link a la WebApp