Blog

Nota de seguretat sobre la vacuna Vaxzevria (AstraZeneca)

15:16 10 setembre en Notícies

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris avisa sobre la identificació de la síndrome de Guillain-Barré (SGB) com a una possible reacció adversa molt rara associada a aquesta vacuna.

Es recomana als professionals prestar atenció a la possible aparició de signes o símptomes de SGB per establir un diagnòstic i tractament el més precoçment possible, i explicar els vacunats que han de sol·licitar atenció mèdica immediata en cas que tal símptomes apareguin.

Les persones que, després de rebre aquesta vacuna, presentin debilitat en les extremitats o en la cara; dificultats de coordinació en el moviment, en caminar o mantenir-se aixecats; mal i formigueig en extremitats; dificultat per xerrar, mastegar i empassar; visió doble o dificultat per moure els ulls; entre altres símptomes, han de cercar assistència mèdica.

Llegeix i descarrega el document de l'avís, AQUÍ.