Blog

El COIBA col·labora amb el «Cicle de Xerrades educació i salut»

12:30 16 setembre en Notícies, Notícies destacades

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears col·labora amb el “Cicle de Xerrades educació i salut”, que compta amb la participació de l’infermer Armando Bastida, juntament amb altres experts com Miriam Tirado, Alberto Soler i Julio Basulto. L’esdeveniment està organitzat per Pequepáginas i tindrà lloc el 3 d’octubre al Trui Teatre de Palma.

El COIBA posa a disposició de les col·legiades i col·legiats de forma gratuïta 32 entrades individuals, 16 de jornada completa i 16 de mitja jornada (sessió del matí).

L’assignació es farà per ordre d’entrada de les peticions. Donat que el nombre d’entrades és limitat, les persones que demanin una entrada i no acudeixin a l’acte, hauran de retornar l’import de la mateixa al COIBA.

Per demanar la teva entrada (una per persona), pots enviar un mail a [email protected] amb el nom complet, número de DNI i telèfon de contacte . Et confirmarem enviant-te l’entrada per mail o avisant-te si s’han esgotat.

Descompte 10%

A banda d’això, totes les infermeres de Balears que vulguin assistir es poden beneficiar d’un descompte del 10% quan comprin les entrades directament al web de l’organitzador.

Per a la jornada completa, podeu adquirir-los seleccionant l’opció “ABONO CHARLAS EDUCACIÓN Y SALUD C.E.” , que ja té el descompte aplicat, en aquest vincle
I per la venda separada per sessions, ho podeu fer aquí, també amb el descompte ja aplicat.