Blog

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears llança una nova convocatòria per a projectes socials

13:13 16 setembre en Notícies, Notícies destacades

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) ha llançat una nova convocatòria d’ajuts per a projectes socials. Per segon any consecutiu, les infermeres de Balears volen donar suport a una iniciativa local que contribueixi a millorar la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat i a prevenir l’aïllament i l’exclusió social.

Es poden presentar projectes orientats a la promoció de l’autonomia personal i l’atenció a l’envelliment, la discapacitat i la malaltia; iniciatives d’ajuda a la infància; projectes per a la millora de la situació de les dones víctimes de violència masclista; i propostes dins l’àmbit de l’atenció sociosanitària a col·lectius vulnerables, com ara persones sense llar, immigrants o joves en risc d’exclusió social.

La convocatòria té un pressupost disponible de 5.000 euros i cada entitat pot presentar una proposta. Entre els aspectes que més es valoraran a l’hora de seleccionar el projecte guanyador es troben el previsible impacte en el col·lectiu al qual va dirigit, la viabilitat tècnica, econòmica i de gestió del projecte i l’entitat, i la perspectiva de gènere, entre d’altres.

En la primera edició d’aquesta convocatòria, el 2020, l’entitat guanyadora va ser Mater Misericordiae , amb un projecte titulat “Envellint junts”. El termini per presentar candidatures està obert fins al 29 d’octubre.

Descarrega les bases en aquest vincle.

Formulari de presentació de propostes en vincle.