Blog

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears llança una nova convocatòria per a projectes socials

13:13 16 setembre en Notícies, Notícies destacades

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) ha llançat una nova convocatòria d’ajuts per a projectes socials. Per segon any consecutiu, les infermeres de Balears volen donar suport a una iniciativa local que contribueixi a millorar la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat i a prevenir l’aïllament i l’exclusió social.

Es poden presentar projectes orientats a la promoció de l’autonomia personal i l’atenció a l’envelliment, la discapacitat i la malaltia; iniciatives d’ajuda a la infància; projectes per a la millora de la situació de les dones víctimes de violència masclista; i propostes dins l’àmbit de l’atenció sociosanitària a col·lectius vulnerables, com ara persones sense llar, immigrants o joves en risc d’exclusió social.

La convocatòria té un pressupost disponible de 5.000 euros i cada entitat pot presentar una proposta. Entre els aspectes que més es valoraran a l’hora de seleccionar el projecte guanyador es troben el previsible impacte en el col·lectiu al qual va dirigit, la viabilitat tècnica, econòmica i de gestió del projecte i l’entitat, i la perspectiva de gènere, entre d’altres.

En la primera edició d’aquesta convocatòria, el 2020, l’entitat guanyadora va ser Mater Misericordiae , amb un projecte titulat “Envellint junts”. El termini per presentar candidatures està obert fins al 29 d’octubre.

Descarrega les bases en este link.

Formulari de presentació de propostes en aquest enllaç.