Blog

La presidenta del COIBA aplaudeix a les infermeres que investiguen, tot i les dificultats i la pandèmia

11:34 23 setembre en Notícia destacada, Notícies

La presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA), María José Sastre Perea, ha participado en la inauguración del 29 Curso de Enfermería en Artroscopia y Rodilla, que tiene lugar al Palacio de Congresos de Palma hasta día 25 de septiembre.

En el seu discurs inaugural, Sastre ha valorat el gran esforç que realitzen les infermeres que investiguen, fins i tot en any de pandèmia, per poder seguir innovant i millorant les cures als seus pacients. “Les infermeres tenim moltes dificultats per investigar. No tenim temps d’investigació dintre del nostre horari laboral, sinó que ho hem de fer en les nostres hores lliures”, ha dit.

No obstant això, hi ha infermeres “que han seguit investigant, fins i tot en any de pandèmia, després de les llargues jornades de treball. Això és admirable”, ha recalcat.

Ha agraït a les participants del Curs el seu esforç i la seva dedicació, així com la decisió de seguir endavant amb l’organització de l’esdeveniment, tot i les difícils circumstàncies, per fomentar i promoure l’intercanvi de coneixements i compartir la seva ciència i els seus descobriments.

Sastre ha felicitat també els organitzadors per aquest esdeveniment, el primer de gran escala de l’àmbit d ela Infermeria que es celebra de forma presencial, i ha agraït que hagin triat Mallorca com a seu.

El 29 Curso de Enfermería en Artroscopia y Rodilla es celebra al Palau de Congressos de Palma, en paral·lel al Congreso AEA-Serod, l’activitat científica més important a Espanya dins l’àmbit de l’artroscòpia i la cirurgia de genoll.