Blog

Nou horari a la seu del COIBA a Palma els divendres

13:15 28 setembre en Notícies

A partir del mes d'octubre, la seu del COIBA a Palma tancarà els divendres a les 18.00 hores. De dilluns a dijous, l'atenció col·legial presencial continuarà sent de 8.00 del matí a 20.00 de la tarda. Els divendres també obre a les 8.00 hores.

L'atenció telemàtica, a través de la Finestreta Única, permetrà realitzar un ampli nombre de tràmits, consultes i gestions, 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, en l'àrea privada de cada col·legiada/o, al qual podrà accedir amb el seu nom d'usuari i contrasenya.

A més de les funcionalitats disponibles fins al moment, la nova plataforma permet realitzar tràmits que fins ara eren únicament presencials, com la sol·licitud de beques i ajudes de formació i recerca, l'obtenció del carnet col·legial i altres.

Per veure tot el que pots fer, visita la Finestreta Única. 

 

Etiquetes