Blog

VII Jornada balear de lactància materna

10:20 29 setembre en Esdeveniments COIBA

14 i 15 d'octubre, presencial a Mallorca (UIB), Menorca (COIBA) i Eivissa (UIB).

 

Dos anys després de la darrera edició, i després de l'èxit de 2019, tornam a posar en marxa la Jornada Balear de Lactància Materna. Per a aquest any hem preparat diferents conferències i taules rodones que se celebraran els dies 14 i 15 d'octubre. Distints experts en alletament matern ens oferiran aproximacions molt diverses a aquest tema des de diferents punts, com poden ser: el mal a l'hora d'alletar, la inducció de la lactància o els mètodes no farmacològics per alleujar el mal en el lactant, entre d'altres.

Aquest esdeveniment és gratuït per a les col·legiades del COIBA, els membres de l'Associació Balear de Comares, els socis d'ABAM i els estudiants d'infermeria de la UIB. Per a la resta d'assistents, el preu serà de 30€

Les persones interessades a apuntar-se l'hauran de fer enviant un correu electrònic a l'adreça [email protected]. Important especificar: nom i llinatges, número de DNI, número de col·legiat (en cas de ser-ho) i illa a la qual acudiran a les jornades. En el cas que siguin membres dels ens col·laboradors, hauran d'adjuntar algun comprovant.

Acreditació sol·licitada.

Consulta el programa a continuació: