Blog

El COIBA s'adhereix a la carta de les societats científiques infermeres a la ministra de Sanitat

11:41 04 octubre en Notícies, Notícies destacades

El Col·legi Oficial d’Infermeria dels Illes Balears (COIBA) s'adhereix a la carta remesa per les principals societats científiques infermeres d'Espanya a la ministra de Sanitat, Carolina Darias, després de l'exclusió de les infermeres del Comitè Avaluador de la Gestió de la COVID19.

El COIBA considera que les aportacions de la visió infermera són imprescindibles en totes les polítiques de salut, i també en aquest comitè d'avaluació. Per a revisar la gestió de la pandèmia, extreure conclusions i propostes de millora de cara a una possible futura pandèmia, també és necessària l'aportació de les infermeres. Sense elles, el comitè difícilment podrà avaluar de manera completa i integral la gestió de la COVID-19.

Per això, el COIBA se suma a la petició de totes aquestes societats, i d'altres institucions i organismes infermers, perquè es corregeixi l'error i s'incorpori la visió infermera al Comitè.

Descarrega aquí la carta