Blog

Gran èxit del curs de Suport Vital Immediat al COIBA

12:28 05 octubre en Notícies

Una vintena d'infermeres van participar en el Curs de Suport Vital Immediat organitzat pel COIBA durant el mes de setembre

Repartits en tres grups, els professionals van realitzar diversos tallers i van poder posar en pràctica els coneixements i habilitats que havien adquirit durant la fase online, sempre acompanyats per instructors experts en Suport Vital Avançat PNRCP i Suport Vital Immediat.

Aquest curs ha permès a les infermeres adquirir habilitats per al reconeixement i tractament immediat del pacient que es deteriora mitjançant l'aproximació clàssica ABCDE.

També els ha aportat coneixements per al maneig immediat del pacient adult en parada cardiorespiratòria: reconeixement de ritmes, maneig de la via aèria, accessos venosos d'emergència, RCP de qualitat, i suport vital integrat per a ritmes desfibrilables i no desfibrilables.

I finalment ha aportat eines de comunicació i lideratge molt rellevants per als equips d'emergències, així com coneixements sobre els algoritmes de l'ERC de suport vital i reanimació cardiopulmonar, amb l'objectiu de disminuir la mortalitat.

L'avaluació realitzada pels alumnes del curs és excel·lent, i esperem poder tornar a oferir una altra formació similar més endavant.

Aquí teniu algunes fotos del curs.