Blog

La Comissió de Formació del COIBA prepara l’oferta de cursos per al 2022

11:25 22 octubre en Docus-formación, Notícia destacada, Notícies

Es mantindrà la bonificació del 100% de la matrícula als col·legiats que superin els cursos de formació organitzats directament pel col·legi

 

La Comissió de Formació del COIBA ja ha començat a preparar l’oferta de cursos per al proper any 2022, en una reunió celebrada recentment, amb representants de Mallorca, Menorca i Eivissa.

Alguns cursos dels que s’han impartit enguany es repetiran, per l’excel·lent acollida rebuda i l’alta valoració. També s’incorporaran d’altres nous, en funció de les necessitats dels professionals. Es prioritzaran, en la mesura possible, els cursos presencials, però també es mantindrà una notable oferta de formació online, principalment amb les empreses FNN i SalusOne.

Entre les àrees prioritàries per al proper any es troba la formació en l’àmbit d’úlceres i ferides, així com lesions per a persones dependents. També es preveu més formació en l’àmbit de les infeccions respiratòries.

Com a novetat, el 2022 s’impartirà la primera formació al voltant de la nova llei de l’eutanàsia, que va entrar en vigor a Espanya fa alguns mesos i ha suscitat dubtes i consultes per part dels professionals.

Enquesta formativa

Amb l’objectiu d’acabar de perfilar un programa que respongui a les necessitats dels col·legiats i col·legiades, des del COIBA es llançarà una nova enquesta de necessitats formatives, perquè les més de 7.000 infermeres col·legiades tenguin l’oportunitat de proposar la formació que més els interessa o necessiten per a la seva pràctica professional.

El COIBA està compromès amb la formació continua dels seus col·legiats i escoltarà les propostes rebudes amb gran interès, ja que la millora i actualització dels coneixements és essencial per a la pràctica infermera.

Per altra banda, es mantindrà també en 2022 la bonificació del 100% del preu dels cursos organitzats directament pel COIBA a tots els col·legiats i col·legiades que superin el curs. Aquesta bonificació es produeix automàticament quan un col·legiat/a ha superat el curs, i des dels serveis administratius es procedeix a reemborsar el preu abonat.