Blog

Xerrada «Comares construint pràctiques de salut integral de les dones»

12:49 03 novembre en Esdeveniments COIBA, Notícia destacada

Victoria Salsa Cortizo és antropòloga social per la Universidad de Buenos Aires i candidata al doctorat en Ciències Mèdiques de la Universidad Nacional de la Plata, a l'Argentina. A més, és docent de la mateixa universitat i està especialitzada en la construcció del camp ocupacional de les comares i la seva incidència en els processos i resultats de l'atenció i cures a la salut sexual i reproductiva de les dones a l'Argentina.

Xerrarem amb ella de la seva recerca i les seves observacions al respecte i analitzarem el paper de la comare en la salut de la població femenina.

Dia: 11 de novembre
Hora: 17:00
Modalitat: presencial, al COIBA Palma i retransmissió en directe des d' AQUÍ.