Blog

Sessió “Comunicació entre les infermeres d’urgències”

12:50 15 novembre en docus-urgencias, Esdeveniments COIBA, Notícies, Notícies destacades

Hi ha comunicació entre les infermeres dels diferents serveis d’urgències de les Illes Balears? És suficient? Com la podem millorar? Aquesta i altres qüestions es plantejaran en la sessió organitzada per la Comissió d’Urgències del COIBA:

-Dimecres, 24 de novembre, 17:00 hores

-A la seu del COIBA a Palma (Almirall Gravina, 1) + per streaming en directe AQUÍ

En aquesta sessió comptarem amb la participació de Núria Aliaga, SUAP Escorxador; Jaume Gaspar, Urgències Hospital Son Llàtzer; Tolo Fiol, Urgències Hospital Son Llàtzer; Mònica Guerrero, Urgències Hospital Mateu Orfila; Irene Miranda, Urgències Hospital Mateu Orfila; Jorge Garrido, SAMU-061; i Sandra Donoso, Urgències Hospital de Manacor.

Presenta i modera: Pepa Ferrà, SUAP Escola Graduada i coordinadora de la Comissió d’Urgències.

No cal inscripció prèvia.