Blog

«Les patologies mentals durant l'embaràs són un tabú»

10:10 29 novembre en Notícia destacada, Notícies

 

Entrevista a Raquel Navarro Maldonado, comare de l'Hospital Can Misses i doctoranda sobre embaràs i salut mental, publicada al Diario de Ibiza.

Dins del seu doctorat, Raquel ha començat un estudi en el qual analitza la salut mental perinatal de les embarassades. L'objectiu és aplicar les ensenyances que aquest estudi proporcioni com a millores a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

 

«La comare és la professional que està en major contacte amb la dona durant l'embaràs i té una posició privilegiada per detectar problemes i acompanyar-la. Hem enfocat l'interès a conèixer, en primer lloc, les experiències i la percepció de les professionals pel que fa a la cura de la salut mental i, per altra banda, detectar problemes i necessitats de les dones»

 

Llegeix l'entrevista completa, AQUÍ