Blog

El COIBA entrega els premis del concurs de dibuix “I tu, què fas per tenir bona salut?”

11:17 02 desembre en Notícia destacada, Notícies

Tres nines han resultat guanyadores del II Concurs de dibuix del COIBA per a filles i fills de col·legiades i col·legiats. En la categoria de 4 a 6 anys, ha resultat guanyadora Valeska Burgos Knothe, que va recollir el premi amb la seva germana, Dana Burgos Knothe, qui casualment va resultar guanyadora en la categoria de 10 a 12 anys. El premi de la categoria d’edat de 7 a 9 anys, se’l va endur Carla Martí Pons, de Menorca.

En total, s’havien presentat una trentena de dibuixos en les diferents categories, responent a la pregunta “I tu, què fas per tenir bona salut? ”. Menjar bé, dormir prou, vacunar-se, fer esport, passar temps amb els amics i la família, llegir o jugar són alguns dels hàbits saludables que han proposat i que han plasmat amb gran imaginació i destresa.

Les tres propostes guanyadores, i altres 9 amb elevada puntuació, il·lustraran els 12 mesos del calendari 2022 del COIBA, que es distribuirà als diferents centres sanitaris de Balears.

Els premis són una bicicleta per cada guanyadora, així com un val per adquirir productes relacionats amb la salut i l’esport. La resta de participants han rebut un val de 30 euros per comprar llibres o contes, en agraïment per la seva dedicació i esforç. Enhorabona a tots i molta salut!!

 

Carla Martí Pons rep el seu premi en un petit acte amb el president de la Junta insular del COIBA a Menorca, Senda Ramírez Sánchez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valeska i Dana Burgos Knothe reben les seves bicicletes al COIBA (Palma) de la secretària de la Junta de Govern, Pepa Ferrà.