Blog

COVID19: L’IBSalut obre un dispositiu especial per vaccinar amb la dosi de record els professionals sanitaris i sociosanitaris

14:52 02 desembre en Notícies, Notícies destacades

Podran demanar cita a partir de demà 3 de desembre, a les 8:00, a través de Bit Cita

El Servei de Salut de les Illes Balears ha posat en marxa un dispositiu especial de vaccinació per administrar la dosi de record contra la COVID-19 als professionals sanitaris i sociosanitaris als hospitals de la xarxa sanitària pública de les Illes Balears, segons ha anunciat en una circular.

A partir de las 8:00 de mañana, día 3 de diciembre, los profesionales sanitarios y sociosanitarios del sistema público y privado podrán acceder al sistema de autocitación digital BitCita https://citavacunacovid.ibsalut.es/citavacunacion/ para pedir hora.

Aquest dispositiu especial, que acabarà dia 12 de desembre, pretén vaccinar de forma àgil als professionals sanitaris i sociosanitaris, dintre de l’estratègia de protegir els grups de població prioritaris.