Blog

El COIBA beca a dos infants del programa socioeducatiu de Palma Esports

11:58 21 desembre en Notícia destacada, Notícies

Durant el 2021, un nin i una nina han pogut participar a les escoles esportives inclusives gràcies a aquest conveni, que ara s’amplia un any més

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) i El Club Esportiu “Palma Esports” han signat un conveni de col·laboració que permetrà a dos infants participar durant tot un any en el programa “Integració social a través de l’esport de la població infantil de la ciutat de Palma en situació de pobresa i risc d’exclusió social”.

María José Sastre, presidenta del COIBA, ha afirmat que “estam molt contents de poder col·laborar amb el programa socioeducatiu i esportiu de Palma Esports, un exemple d’integració i de suport a la infància través de l’esport”.

El conveni també preveu que Palma Esports i les infermeres de Balears treballaran conjuntament en la realització d’activitats en l’àmbit de la formació i educació per a la salut, que és una de les competències infermeres.

Aquest conveni respon a la voluntat del COIBA de col·laborar amb associacions i entitats de caire social que duguin a terme iniciatives d’atenció i suport als grups vulnerables o persones que ho necessitin en la nostra societat. La promoció de la salut i la prevenció de la malaltia són alguns dels àmbits d’actuació prioritària del COIBA, donat que això forma part del treball diari de les infermeres.