Blog

Ja és aquí la nova revista col·legial!

14:05 25 gener en Notícia destacada, Notícies

És una gran alegria poder presentar-vos el primer número de la nova revista del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears. Aquesta Junta de Govern es va proposar recuperar la revista, per recollir i difondre algunes iniciatives, projectes i notícies interessants, que pot ser no estan excessivament vinculades a l’actualitat però sí tenen transcendència per a les infermeres.

En aquest número, donam visibilitat a la gran feina silenciosa que fan les infermeres de Salut Pública, en la gestió i promoció de la salut, i en la prevenció de la malaltia.... apart de tot el que ja coneixem de la COVID-19. Volem recuperar també la nova estratègia de la OMS per fomentar que les infermeres i comares puguin desenvolupar al màxim el seu potencial. I donar a conèixer la situació de les cures pal·liatives a la nostra comunitat autònoma. Donam veu a iniciatives, projectes i idees de diferents illes, àmbits i especialitats, i aprofitam per presentar-vos també alguns dels aspectes menys coneguts del COIBA, com és la Comissió Deontològica.

Esperam que aquesta revista -la primera de moltes- us resulti interessant!

Maria José Sastre Perea, presidenta COIBA.

 

Accedeix a la REVISTA  en ISSU o

descarrega-la des d' AQUÍ.

Etiquetes