Blog

El COIBA s'adhereix al posicionament del Grupo 40+ Iniciativa Enfermera relativa a la nova qualificació professional de Supervisió de l'atenció sociosanitària

15:47 04 febrer en Notícia destacada, Notícies

Col·legi Oficial d’Infermeria dels Illes Balears (COIBA) ha acordat adherir-se al posicionament Grupo 40+ Iniciativa Enfermera de dia 26 de gener en relació a la publicació del Reial decret 46/2022, de 18 de gener, del Ministeri d'Educació pel qual es crea una nova qualificació professional de Supervisió de l'atenció sociosanitària.

El COIBA, que fa ja dies va emetre juntament amb l'Associació d'Infermeres Geriàtriques i Gerontològiques de Balears (ABIGG) el seu propi posicionament, es suma també a les reivindicacions del Grupo, compartint la seva preocupació i donant suport a les seves peticions, amb el desig que el Ministeri rectifiqui.

Posicionament

Les persones interessades es poden sumar a la petició a Change.org