Blog

El COIBA recull material sanitari, medicaments i aliments per a Ucraïna

11:56 03 març en Notícia destacada, Notícies

Les persones que desitgin col·laborar poden fer les seves aportacions a la seu del COIBA a Palma de 8.00 a 20.00 de dilluns a dijous i els divendres fins les 18:00.

 

El Col·legi Oficial d’Infermeria dels Illes Balears (COIBA) ha iniciat una recollida de material sanitari i medicaments, així com productes d'alimentació i d’altres, que lliurarà a l'Església Ucraïnesa de Mallorca per a la seva distribució a Ucraïna.

Els productes més necessaris en aquests moments són medicaments i material sanitari, com a analgèsics, hemostàtics, antiinflamatoris, antibiòtics, material d'embenatge, gases estèrils, compreses, sabó líquid neutre, guants de vinil, sèrum fisiològic monodosi, tiretes, alcohol etílic de 96, aigua oxigenada i termòmetres digitals. A més, es requereixen també aliments no peribles, com a cafè, te, llegums, fruita en pot, fruita seca, cacau en pols, conserves en llauna, farinetes infantils, barretes energètiques, sucs i llet en pols.

Finalment, també necessiten altres productes com a llanternes, carregadors portàtils, sacs de dormir, motxilles, genolleres, sabates, guants de cuir o velló, ulleres protectores, ràdios, generadors, serres elèctriques, cables, binoculars, monoculars i telèmetres.

Durant les pròximes setmanes, totes les persones que vulguin col·laborar voluntàriament amb aquesta iniciativa poden dipositar les seves aportacions a la seu del COIBA a Palma (C/Almirall Gravina, 1). L'horari d'obertura al públic és de 8.00 del matí a 20.00 del capvesre de dilluns a dijous, i els divendres fins les 18:00.