Blog

Les infermeres de Balears s’adhereixen a la declaració institucional de Papageno en relació al suïcidi

13:38 08 març en Notícies

Demanen un pla real per a l’abordatge i la prevenció de les conductes suïcides

 

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) s’ha sumat al posicionament i les reivindicacions del grup de Professionals en prevenció i postvenció del suïcidi (Papageno) en relació a la necessitat d’un pla real per a l’abordatge i la prevenció de les conductes suïcides.

A proposta de la Comissió del COIBA per a la prevenció del suïcidi, la Junta del COIBA ha decidit sumar-se a les reivindicacions d’aquest grup. El COIBA comparteix la seva preocupació i dona suport a les seves peticions, amb el desig que d’una vegada la salut mental i les conductes suïcides siguin abordades com el problema real de salut pública i social que són.

El COIBA també es posa a disposició de Papageno per donar recolzament a totes les iniciatives en què es pugui col·laborar.

Aquesta és la declaració institucional de Papageno.