Blog

Un estudi cofinançat pel COIBA conclou que la crisi per la COVID-19 ha incrementat la vulnerabilitat i exclusió social de les persones sense llar

16:05 15 març en Notícia destacada, Notícies

La meitat d'aquestes persones ha sofert algun tipus d'agressió l'últim any, segons aquesta recerca realitzada pel grup de recerca en Salut Global i Desenvolupament Humà Sostenible de la UIB.

L'estudi, que ha comptat amb la col·laboració de Creu Roja Illes Balears i Metges del Món Balears, i ha estat finançat per l'Oficina de Cooperació, Desenvolupament i Solidaritat de la UIB i pel Col·legi d’Infermeria de les Illes Balears, ha publicat els seus resultats recentment en les revistes Medicine i Medicina Balear. En ell, es llancen dades impactants, com que la prevalença de malalties entre aquesta població és elevada: el 53% té alguna malaltia de salut mental; el 50%, alguna alteració crònica; i un 30,2%, alguna afecció d'origen infecciós.

Llegeix la notícia completa AQUÍ.

Miembros del grupo investigador.