Blog

El COIBA convoca la III edició del seu concurs de dibuix infantil per als fills i filles de les infermeres de Balears

10:12 03 agost en Notícia destacada, Notícies

Els fills i filles de les col·legiades i col·legiats poden presentar un dibuix explicant què fan per ser un bon company o una bona companya en el col·legi. Els elegits formaran el calendari COIBA 2023 i tindran premi!

El Col·legi d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears convoca el concurs de dibuix"Què fas pe ser un bon company o una bona companya en el teu col·legi?", que cerca conscienciar i fomentar la prevenció de les situacions de bullying en els centres escolars. Poden participar en aquesta convocatòria les filles i fills dels col·legiats i col·legiades del COIBA de 4 a 12 anys, i els dibuixos triats formaran part del calendari COIBA 2023.

En aquesta III edició del concurs, els dibuixos han d'explicar gràficament què fan els més joves per a ser bones i bons companys i companyes en el col·legi, reflexionant sobre com prevenir el bullying. D'entre tots els rebuts, es premiaran 3 de cada categoria (*):

  • Categoria A: de 4 a 6 anys - premi: 1 bicicleta i un lot de productes esportius, amb un valor total de 200 euros.
  • Categoria B: de 7 a 9 anys - premi: 1 bicicleta i un lot de productes esportius, amb un valor total de 300 euros.
  • Categoria C: de 10 a 12 anys – premi: 1 bicicleta i un lot de productes esportius, amb un valor total de 400 euros.

 

A més d'aquests, nou més seran triats per a completar el calendari del COIBA per a l'any que ve. Els autors d'aquests nou dibuixos rebran un val regalo de 30 euros per a la compra de llibres o contes.

(*) Nota: Per a realitzar la classificació per categories, es tindrà en compte l'edat dels nins i nines en relació a la data límit de lliurament dels dibuixos (16 de setembre de 2022).

 

Documents:

Consulta i descarrega el cartell, AQUÍ.

Legeix les bases completes fent click AQUÍ.

Descarrega l'annex 1 AQUÍ.