Blog

III Convocatòria d'Ajudes del COIBA a Projectes Socials 2022

14:01 08 octubre en Notícies, Notícies destacades

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers dels Illes Balears (COIBA) ofereix, per tercer any consecutiu, ajudes per a projectes socials. La III Convocatòria de Projecte Social està dirigida a donar suport a iniciatives d'organitzacions sense ànim de lucre que contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat i a prevenir l'aïllament i l'exclusió social.

Amb un pressupost de 5000€, les entitats poden presentar les seves propostes. Aquestes seran valorades per un jurat que seleccionarà el guanyador segons la contribució i el previsible impacte en el col·lectiu al qual va dirigit, la viabilitat tècnica, econòmica i de gestió del projecte i l'entitat, la perspectiva de gènere, i la participació comunitària, entre altres criteris d'avaluació.

Les categories dels projectes són: la promoció de l'autonomia personal i l'atenció a l'envelliment, la discapacitat i la malaltia; ajuda a la infància; la millora de la situació de les dones víctimes de violència masclista; i l’Atenció sociosanitària a col·lectius vulnerables com a persones sense llar, immigrants o joves en risc d'exclusió social.

El termini per a presentar les propostes és fins al 30 de novembre i s'ha de fer a través del formulari indicat més a baix. El guanyador serà anunciat al gener de 2023.

En les edicions anteriors les entitats premiades van ser Mater Misericordiae, amb un projecte titulat “Envellint junts”; i Associació Balear de Fibrosi Quística per a la iniciativa “Educar és salut en Fibrosi Quística”.

Enllaços d'interès