Blog

El COIBA col.labora amb el XX Congrés nacional de la Asociación Española de Enfermería en Traumatología y Ortopedia

17:08 11 novembre en Notícies

El XX Congrés nacional de la Asociación Española de Enfermería en Traumatología y Ortopedia es va celebrar a Palma del 2 al 4 de novembre, baix el lema"Motivación, Clave en el desarrollo enfermero C.O.T.”. Al llarg de tres dies, es varen oferir sessions per divulgar les novetats científiques relacionades en la pràctica infermera en traumatología i ortopedia.

Els ponents conformaren un programa científic que demostrà la qualitat científica de la pràctica infermera en aquest camp. Les infermeres participants pogueren conèixer les diferents novetats tecnològiques, línies de recerca i estratègies que permetem elevar la seva competència professional i millorar la vida dels usuaris.

El Col·legi Oficial d’Infermers i Infermers de les Illes Balears va col·laborar amb el Congrés finançant els tres premis als millors treballs científics. La presidenta del COIBA, Maria José Sastre, participà en l’anunci dels guanyadors i en la clausura, junta amb Hermino Sánchez, president del Congrés, i la presidenta del Comité Científic, María Sáenz.

Els treballs premiats foren:

- Millor Comunicació Científica valorada pel Comitè Científic del Congrés : ¿Y A TI CUANTO TE MIDE? DETERMINACIÓN DEL MODELO PREDICTIVO SOBRE LA LONGITUD DEL CLAVO LARGO DE FÉMUR.

- Millor Pòster valorat pels congressistes: PROYECTO E-SIMS: DIGITALIZACIÓN DEL QUIROFANO DE TRAUMATOLOGÍA

- Millor Pòster valorat pel Comitè Científic del Congrés: LA IMPORTANCIA DE LA ADHERENCIA AL TRATAMIENTO EN OSTEOPOROSIS: EL PAPEL DE ENFERMERIA EN CONSULTAS DE C.O.T

Per a més informació: aeeto.es