Blog

Entrega de premis del concurs de dibuix «Què fas per ser un bon company o bona companya al teu col·legi?»

12:16 21 desembre en Notícies

Martí Munar (6 anys), Claudia García (9 anys) i Leire Terán (11 anys) han estat les guanyadores de les tres categories del III Concurs de dibuix infantil COIBA, que enguany cerca conscienciar i fomentar la prevenció de les situacions de bullying en els centres escolars. Junt als seus, un total de 12 dibuixos formen el calendari COIBA 2023, ple de consells i reflexions sobre com prevenir l'assetjament escolar.

Una quarantena de fills i filles de les col·legiades i col·legiats d'entre 4 a 12 anys van presentar els seus dibuixos explicant què fan per ser un bon company o bona companya a l’escola. D'entre totes aquestes propostes, el jurat va triar a un guanyador de cada franja d'edat i altres 9 dibuixos per il·lustrar el calendari 2023 del COIBA, que es distribueix en els diferents centres sanitaris de Balears.

Els premis són una bicicleta per als guanyadors de cada categoria, així com un val per adquirir productes relacionats amb la salut i l'esport. La resta dels participants han rebut un val de 30 euros per comprar llibres o contes, en agraïment a la seva dedicació i esforç. S'ha realitzat un petit acte en la seu col·legial de Palma en el qual la presidenta del COIBA, María José Sastre, ha agraït la participació dels petits i petites, i ha entregat els premis als tres guanyadors.

A més, com a novetat, enguany tots els dibuixos presentats formen part d'una exposició. A partir d'avui, els dibuixos decoraran les parets de la seu col·legial a Palma i poden ser visitats per qui ho desitgi.

 • Guanyadors:
  • Categoria A: de 4 a 6 anys – Martí Munar Capó
  • Categoria B: de 7 a 9 anys – Claudia García Ara
  • Categoria C: de 10 a 12 anys – Leire Terán Bautista
 • Altres dibuixos més votats i seleccionats pel calendari COIBA 2023
  • Aina Malberti Adrover
  • Alba Cotrino Bestard
  • Almudena Fernández López
  • Nuria Béjar González
  • Dana Burgos Knothe
  • Arnau Munar Capó
  • Zoe Torres Prats
  • Daniel Terán Bautista
  • Gerard Mesas Ríos

 

Gràcies a tots per participar! Junts hem posat el nostre granet d'arena perquè tots els nins i nines sàpiguen com ser bons i bones companyes.