Blog

El COIBA crea un diploma per acreditar la pràctica infermera en atenció a conductes addictives

10:11 08 gener en Notícies

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermeres dels Illes Balears crea un diploma d'acreditació en conductes addictives, un sistema de reconeixement propi que avala els coneixements aconseguits per col·legiats i col·legiades per a la pràctica infermera en les consultes d'atenció a conductes addictives.

Per a això, s'ha constituït la Comissió d'Acreditació de conductes addictives, un equip de treball que gestionarà aquest sistema d'acreditació i l'obtenció d'aquests diplomes. I el seu objectiu és aportar garanties a les condicions de la pràctica professional en aquest àmbit.

A més, amb això es crearà un registre públic en la web del COIBA de totes les infermeres de Balears acreditades en aquest camp.

Els col·legiats i col·legiades que vulguin sol·licitar el diploma d'acreditació, poden presentar la seva sol·licitud presencialment o telemàticament tal com de detalla AQUÍ. Tota la documentació serà valorada i analitzada per la Comissió, i la Junta de Govern serà la responsable d'expedir el diploma.

“Les infermeres des de diversos àmbits i especialitats, adquireixen coneixements, formació i experiència sobre el tractament dels pacients amb addiccions, i com a col·legi professional considerem que és necessari comptar amb una acreditació que avali aquesta preparació específica, alhora que garanteix les condicions d'aquesta pràctica professional infermera a Balears”, explica la presidenta del COIBA i coordinadora aquesta comissió, María José Sastre.