Blog

La Gala Invisibles de la COVID 2023 reconeix la labor de desenes d'infermeres i del COIBA

16:25 16 gener en Notícies

En la Gala Invisibles de la COVID 2023 de la Conselleria de Salut i Consum de les Illes Balears va reconèixer l'incansable esforç en els pitjors moments de la pandèmia, del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de les Illes Balears, i de totes les infermeres que representa. La presidenta del COIBA, Maria José Sastre; i la vicepresidenta, Raquel Muñoz, van assistir a l'acte per a recollir el guardó per a totes elles.

Un reconeixement que posa en valor el pilar fonamental que són les infermeres en la societat, especialment en moments com els viscuts.

Durant l'acte es va recordar la gran tasca de professionals sanitaris i no sanitaris, institucions, col·legis professionals, i periodistes, entre altres, que es van deixar la pell per a salvar vides durant la pandèmia. Entre ells, centenars d'infermeres i infermers també van ser guardonades com a part dels equips d'hospitals, clíniques, centres de salut, unitats, serveis, programes específics, etc.

Gràcies i enhorabona a tots!