Blog

El COIBA beca un any més a dos joves del programa socioeducatiu de Club Palmaesports

11:22 25 gener en Notícies, Notícies destacades

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers dels Illes Balears (COIBA) ha renovat el conveni amb el Club Palmaesports mitjançant el qual finança dues beques anuals per tal que un nin i una nina puguin gaudir del programa socioeducatiu-esportiu “Integració social a través de l'esport de la població infantil de la Ciutat de Palma en situació de pobresa i risc d'exclusió social”. La col·laboració del COIBA es destina a l’accés dos infants a les activitats extraescolars de les escoles esportives inclusives del Club Palmaesports, on a més de practicar esport, hi troben un ambient integrador i saludable molt beneficiós per un creixement sà a nivell físic i emocional.

El presidente del Club Palmaesports, Javier A. Oliver Pascual, junto a la presidenta del COIBA, Maria José Sastre, durante la firma del convenio.

Al llarg de 2021 i 2022 quatre nins i nines pogueren participar del programa gràcies a aquesta col·laboració. Ara, es renova per tercer any consecutiu aquest acord (amb una aportación de 980€) que també té l’objectiu de crear un espai de treball conjunt entre les dues entitats per a la realització d'activitats en l'àmbit de la formació en salut i esport, així com prestar-se assessorament en aquestes matèries.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins les col·laboracions del COIBA amb organitzacions socials per donar suport a activitats dirigides a promocionar la salut, fomentar hàbits saludables i a la prevenció de la malaltia, i per contribuir a la millora de les condicions de vida de les persones, especialment les que estan en perill de vulnerabilitat.

A l'imatge, el president del Club Palma Esport, Javier A. Oliver Pascual, junt a la presidenta del COIBA, Maria José Sastre, durant la signatura de la renovació del conveni.