Blog

Ciència infermera en el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència

08:00 11 febrer en Notícies, Notícies destacades

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers dels Illes Balears commemora el Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència (11 de febrer), amb aquest vídeo en el qual destaca alguns dels invents més rellevants que han estat fets per infermeres al llarg de la història. Aquesta és només una de les formes en les quals les infermeres fan ciència. La pràctica infermera és una ciència que té un paper clau en la salut de la població: prevenció de la malaltia i la promoció de salut, en tots els moments del cicle vital i en qualsevol procés que afecti la salut.

També amb motiu d'aquest dia, les infermeres Patricia García Pazo i Esperança Ponsell, oferir una sessió informativa a un a escola per acostar la ciència infermera a les més joves, i les competències i àmbits de la pràctica infermera. A més, amdues ponents, que venen del món de la docència i la recerca, van presentar alguns d'aquests descobriments infermers, així com les seves pròpies recerques infermeres i invents.