Blog

IIR 2023: convocatòria actes d'adjudicació de places de formació sanitària especialitzada

13:36 29 març en Notícies

Resolució de 24 de març de 2023, de la Direcció General d'Ordenació Professional, per la qual es convoquen els actes d'adjudicació de plaça corresponents a les proves selectives 2022 per a l'accés l'any 2023, a places de formació sanitària especialitzada per a les titulacions universitàries de grau/llicenciatura/diplomatura de Medicina, Farmàcia, Infermeria i àmbit de la Psicologia, la Química, la Biologia i la Física

Consultar Resolució

 

-Termini de presentació electrònica de sol·licitud d'adjudicació de plaça: Per a la titulació d'INFERMERIA es podrà presentar la sol·licitud electrònica, entre els dies 10 i 17 d'abril, segons els torns establerts en la resolució. ES MOLT IMPORTANT revisar el torn que toca, ja que el termini de finalització de presentació de la sol·licitud varia segons el número d'ordre.

-Les persones a les quals s'adjudiqui plaça prendran possessió de la mateixa en el centre o unitat docent corresponent entre els dies 22 i 23 de maig de 2023, ambdós inclosos. Es considerarà el 23 de maig de 2023 com a data d'inici del període formatiu.

MÉS INFORMACIÓ:  Ministeri de Sanitat-Formació Sanitària Especialitzada