Blog

Un cafè amb una infermera d'urgències extrahospitalàries de Madrid

14:11 04 abril en Esdeveniments COIBA, Notícies destacades

La Comissió d'Urgències del COIBA et convida a Un cafè amb una infermera d'urgències extrahospitalàries' . Tania Martínez Vázquez, infermera del SAMUR-PC a Madrid i docent, visitarà el COIBA de Palma per intercanviar experiències al voltant del treball d'una infermera en l'àmbit de les urgències i emergències. Una trobada distesa en la qual a més de conèixer les vivències d'una infermera amb anys d'experiència en diferents dispositius a Madrid, tots els assistents podreu compartir reflexions i opinions sobre el desenvolupament de la professió infermera en aquesta àrea.

En trobada tendrà lloc el dijous 20 d'abril a les 17h en la seu del COIBA de Palma (C/ Almirall Gravina, 1).