Blog

La Comissió d'Urgències del COIBA va organitzar: ‘Un cafè amb una infermera d'urgències extrahospitalàries de Madrid’

17:07 25 abril en Notícia destacada, Notícies

La Comissió d'Urgències del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears va organitzar una trobada en la seva seu de Palma per intercanviar experiències al voltant del treball d'una infermera en l'àmbit de les urgències i emergències. Per a això, va convidar a la infermera del SAMUR-PC de Madrid i docent del Màster d'Infermeria i Medicina d'Urgències i Emergències (Universitat CEU-Sant Pau), Tania Martínez. De la seva trajectòria professional també destaca la seva implicació en la implementació de la canalització ecoguiada en SAMUR-PC.

La sessió va ser un punt de trobada entre infermeres d'urgències i emergències de Balears de diferents nivells assistencials i dispositius, en el qual van poder compartir les seves experiències i reflexions sobre el desenvolupament de la professió en aquesta àrea de cures. Per part seva, la infermera madrilenya va aportar la seva visió després d'anys d'experiència en assistència extrahospitalària en emergències. A més, es va fer un recorregut per l'evolució de la figura d'infermeres d'urgències i emergències.