Blog

El COIBA acull la presentació de (DES)Integrades, un programa per acompanyar a supervivents del suïcidi

19:50 10 maig en Esdeveniments COIBA, Notícies

 

El COIBA, a iniciativa de la Comissió de Prevenció de la Conducta Suïcida, organitza una presentació del programa (DES)integrades dirigida a les infermeres i infermers de Balears i a la població en general. (DES)integrades neix de l'aliança entre 3 Salut Mental i A.F.A.S.I.B. (Associació de Familiars i Amics Supervivents per Suïcidi de les Illes Balears) per atendre la postvenció de persones afectades per la conducta suïcida, com són també els familiars i amics supervivents que han perdut a algú pròxim per suïcidi. El programa se centra en desenvolupar accions d'acompanyament als supervivents per a transitar el duel de manera comunitària, donant respostes a les seves necessitats. A més, treballa per a sensibilitzar a la població en general, trencar l'estigma i orientar sobre com informar les persones afectades

La presentació serà a càrrec de Judith Arnau Mas, supervivent, treballadora social i coordinadora del projecte.

Quan? 23 de maig a les 18h

Com? En la sede del COIBA de Palma o desde nuestro canal de YouTube

Recordam els telèfons d'atenció per a la prevenció del suïcidi: 024 i 061