Blog

Vídeo complet: presentació del programa (DES)Integrades, un programa per acompanyar a supervivents de suïcidi

17:03 24 maig en Docus Prevenció Suïcidi, Notícies

La Comissió de Prevenció de la Conducta Suïcida va organitzar en el COIBA una presentació del programa (DES)integrades per a les infermeres i infermers de Balears. Un nou recurs a la seva disposició que neix de l'aliança entre 3 Salut Mental i A.F.A.S.I.B. (Associació de Familiars i Amics Supervivents per Suïcidi de les Illes Balears) per atendre la postvención de persones afectades per la conducta suïcida, com són també els familiars i amics supervivents que han perdut a algú pròxim per suïcidi.

La coordinadora del projecte, Judith Arnau Mas, supervivent i treballadora social, va presentar aquest nou programa, en companyia de la infermera Patricia Clares, membre de la Comissió.