Blog

Celebrem la Patrona de les Comares amb una sessió sobre l'acompanyament en el climateri mitjançant l'alimentació

09:28 05 juny en Notícia destacada, Notícies

Enguany, hem celebrat el Dia de la Patrona de les Comares amb una xerrada al COIBA de Palma sobre l'acompanyament al climateri de les dones mitjançant l'alimentació. Per fer-ho, hem convidat a Marta León, enginyera química experta en alimentació i salut hormonal femenina i autora dels llibres: 'Al Encuentro de la Maternidad'; 'Alimentación y salud Femenina'; y 'La Revolución Invisible'. En aquesta sessió s'ha fet un repàs de la relació entre l'alimentació, les hormones i la salut femenina a cada moment del cicle vital d'una dona, i com aplicar-ho a la pràctica diària de les matrones, especialment en el climateri.

La celebració ha seguit amb el tradicional dinar de germanor, en el qual hem gaudit en bona companyia d'aquest dia assenyalat.

Etiquetes