Blog

Suma't a donar visibilitat al problema de maltractament que sofreixen moltes persones grans (cartell informatiu)

13:26 15 juny en docus-geriatría, Notícies

Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i Maltractament a les Persones Grans

La Comissió de Cures a Persones Grans del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears ha editat un cartell informatiu per conscienciar sobre el maltractament a les persones majors, amb la col·laboració de l’Associació Balear d’Infermeria Geriàtrica i Gerontologia, Associació Balear d’Infermeria Comunitària i la Societat Balear de Geriatria i Gerontologia. Ho ha fet amb motiu del Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i Maltractament a les Persones Grans (15 de juny) i s’ha difós mitjançant les xarxes socials del COIBA.

Amb la premissa “Entenguem millor el problema del maltractament a les persones grans”, el fulletó digital apropa i desgrana aquesta realitat mitjançant dades, reflexions i informació amb l’objectiu conscienciar i sensibilitzar a la societat. La informació i la formació són les principals eines per lluitar contra aquesta problemàtica.