Blog

Al juliol i agost, horari d'estiu a les tres seus del COIBA (Palma, Maó i Eivissa)

10:23 29 juny en Notícia destacada, Notícies

El dilluns 3 de juliol comença l'horari d'estiu en el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers dels Illes Balears. Les hores en les quals vos atendrem presencialment durant juliol i agost són les següents:

Seu del COIBA a Mallorca: del 3 de julio al 31 de agosto, de 8 h a 15 h.

Delegació de Menorca: al llarg del mes de juliol, dilluns, dimecres i divendres, la delegació està oberta als matins, de 10 h a 14 h. Dimarts i dijous, vos atendrem a la tarda, de 16 h a 20 h. Durant el mes d'agost estarà únicament obert els dijous de 16 h a 20 h.

Delegació de Eivissa: del 3 de juliol al 14 d'agost, dilluns, dimecres i dijous de 9:30 h - 13:30 h, i divendres de 10:30 h a 13:39. Els dimarts l'horari serà d'horabaixa: de 14 h a 18 h. Del 16 al 27 d'agost, la seu d'Eivissa romandrà tancada.

 

Vos recordem que podeu realitzar els vostres tràmits de manera telemàtica les 24 hores del dia a través de la Finestreta Única. També podeu contactar amb el Col·legi per correu electrònic i vos respondrem al més aviat possible.

 

Etiquetes