Blog

CONSELLERIA DE SALUT: Convocatòria subvencions projectes transformadors de recerca i innovació en salut 2023-2026

13:08 12 juliol en Beques i ajudes I+d+i altres 1

BOIB 06/07/2023: Resolución de la consejera de Salud y Consumo por la que se aprueba la convocatoria de subvenciones para apoyar proyectos transformadores y de impacto de investigación e innovación en salud para el periodo 2023-2026.

Consultar RESOLUCIÓ

 

Recomanacions: A l'hora de dissenyar els projectes, s'ha de verificar que els resultats que s'obtindran disposaran d'una aplicablilidad immediata en la pràctica clínica o empresarial; és a dir, no serà suficient amb la generació de nou coneixement, sinó que serà imprescindible la translació d'aquests i la valorització dels resultats obtinguts

Consultar GUIA I BASES

 

Veure Esquema

Termini de presentació: del 10 de juliol al 4 d'agost de 2023