Blog

La Mesa Electoral acorda la proclamació directa de les candidatures encapçalades per María José Sastre (Junta de Govern), Mònica Yern (Pitiüses); i Purificación Luna (Menorca)

12:02 03 agost en Elecciones Coiba-2023

En els tres casos, al ser presentada únicament una candidatura, es proclamen sense necessitat d'haver d'acudir a votació

El passat 27 de juliol va finalitzar el termini de presentació de candidatures al Ple de la Junta de Govern del Col·legi d'Infermeres i Infermers de les Illes Balears i a les juntes insulars de les delegacions d'Eivissa i Formentera, i de Menorca.

En el cas del Ple de la Junta de Govern, únicament va ser presentada una candidatura encapçalada per María José Sastre Perea. A les juntes insulars es va donar la mateixa situació i només va ser presentada una candidatura a cada una d’elles: a la Junta Insular d’Eivissa i Formentera, una candidatura encapçalada per Mónica Yern Moreno, i a la Junta Insular de Menorca per Purificación Luna Gallardo.

Per tant, sense necessitat d'haver d'acudir a votació, i després que la Mesa Electoral revisés i certifiqués que les tres candidatures s'han presentat en temps i forma correctes i compleixen els requisits estatutaris exigits, avui, 3 d’agost, resulten totes elles proclamades de forma directa per proveir els càrrecs als quals es presentaven.

Documents adjunts:

Acta de proclamació de les candidatures electes

Document de presentació de la candidatura de María José Sastre (Junta de Govern)

Document de presentació de la candidatura de Mònica Yern (Eivissa i Formentera)

Document de presentació de la candidatura de Purificación Luna (Menorca)

Etiquetes