Blog

Els membres de la nova Junta de Govern del COIBA i de les noves juntes insulars prenen possessió dels seus càrrecs

18:41 09 agost en Elecciones Coiba-2023, Notícia destacada, Notícies

Maria José Sastre Perea repeteix en el càrrec de presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears (COIBA). A la Junta Insular d’Eivissa i Formentera, Mònica Yern Moreno tornarà a ocupar la presidència, i a Menorca ho farà per primer cop Purificación Luna Gallardo

Els membres de la nova Junta del Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears (COIBA) han pres possessió dels seus càrrecs, després que la Mesa Electoral proclamés directament la candidatura encapçalada per Maria José Sastre Perea, la única presentada en el procés electoral que es va convocar el passat mes de juny, segons marquen els estatuts col·legials.

De la mateixa manera, han pres possessió els membres de les noves juntes insulars d’Eivissa i Formentera, on la infermera eivissenca Mònica Yern Moreno es manté com a presidenta, i de la Junta Insular de Menorca, amb Purificación Luna com a presidenta. També ho han fet després de la proclamació directa per ser les úniques candidatures presentades en les juntes insulars.

Junta de Govern del COIBA

La infermera Maria José Sastre, qui en els darrers 4 anys ja ocupava aquest càrrec, es manté com a presidenta de la Junta de Govern del COIBA. Sastre és diplomada en Infermeria i Màster en Recerca en Salut i Qualitat de Vida (UIB). Infermera assistencial, ha dedicat 23 anys a treballar en centres de salut de Mallorca, on ha exercit com a coordinadora Infermera i tutora de residents d'Infermeria Familiar i Comunitària. A més d’aquesta experiència en Atenció Primària, també en té en les àrees de recerca i docència.

– Presidenta: María José Sastre Perea
– Vicepresidenta: ConcepciónZaforteza Lallemand
– Secretària: Pepa Ferrà Serra
– Tresorera: Rosa González Casquero
- Vicesecretari: Francisco José Cereceda Sánchez
– Vocal 1 (vicetresorera): Carmen Gonzalvo Oller
– Vocal 2: Francisco Ferrer Cruz
– Vocal 3: José Iván Oña Gil
– Vocal 4: Silvia García Castro
– Vocal 5: María Magdalena Julià Català
– Vocal 6: Margalida Moranta Gelabert
– Vocal 7: Noemí Sansó Martínez
– Suplents (per ordre): Elena Orvay Vazquez, Eugenia Nadolu Vélez, Sergio Fresneda Genovard, María Isabel Bujosa Taylor, María Dolores Coheña Jiménez, Milagros Figueroa Cézar, Adela Silvestre Cardona i Patricia García Pazo

La Junta Insular de Menorca estarà presidida per Purificación Luna, qui actualment ocupava el càrrec de secretària. Luna actualment treballa al Servei de Medicina Intensiva del Mateu Orfila i és professora associada de la UIB. A més de ser diplomada en Infermeria, té un Màster en Atenció integral al malalt crític (UB), és Experta universitària en Gestió de Serveis de Salut (UIB) i en Competències Docents i Digitals en Ciències de la Salut (CEU). Aquests són els membres:

– Presidenta: Purificación Luna Gallardo
– Vicepresidenta 1ra: Nuria Febrero Juan
– Secretària: Sonia López Sosa
– Suplents (per ordre): Senda Ramírez Sánchez, Carolina Carretero Marí i Gemma MartínezPallí

En la Junta Insular de las Pitiüses també repeteix com a presidenta Mònica Yern, infermera gestora de casos de COOREDUCASALUT a Eivissa i Formentera i professora associada al Grau d’Infermeria de la seu universitària de la UIB a Eivissa. Yern és diplomada en Infermeria i Màster en Ciències Socials Aplicades a l'Atenció Sociosanitària i ha treballat majoritàriament en l’àmbit de pediatria. La Junta Insular està formada per:

– Presidenta: MònicaYern Moreno
– Vicepresidenta 1ra: María de Carmen Ortiz Martínez
– Vicepresidenta 2na (representant de Formentera): Esther Prats Ferrer
– Secretària: Irene Susana Costa Daalmans
– Suplents (per ordre): Gloria Isabel Pérez Fernández i Onofre Antonio Sáez Avilés

Al mes de setembre es preveu realitzar un acte obert a tots els col·legiats i col·legiades en el qual les noves juntes presentaran a tots els seus membres i els plans estratègics dels pròxims 4 anys.