Blog

Club Enfermeria: nova plataforma en línia amb descomptes i beneficis per a les col·legiades/ts del COIBA

10:42 23 agost en Notícies, Notícies destacades

El COIBA posa a la disposició de totes les col·legiades i col·legiats nous descomptes i beneficis en una gran varietat de productes i serveis, el portal web Club Enfermería El COIBA ha signat un conveni de col·laboració amb aquesta plataforma en línia per tal que les infermeres de Balears tinguin accés gratuït a descomptes, promocions, avantatges i assegurances amb l'objectiu d'ajudar-los a estalviar i millorar la seva qualitat de vida. 

Aquesta plataforma unifica en un sol portal web totes les ofertes comercials i beneficis disponibles per als col·legiats i col·legiades del COIBA. Una vegada donats d'alta com a usuaris del Club Enfermeria, es podrà gaudir d'una àmplia varietat de descomptes en productes i serveis de diverses categories, com a compres en línia, viatges, restaurants, activitats d'oci, serveis de salut i benestar, i molt més! 

-Descomptes directes: beneficis i ofertes en targetes de carburant, tecnologia, viatges, alimentació i oci que s'apliquen al moment en marques com Samsung, Wonderbox, Apple i Cepsa.  

-Ofertes cashback amb les quals rebre un percentatge de l'import de tornada en els seus comptes bancaris.    

-Assegurances: preus i primes exclusives en assegurances professionals i personals, incloent-hi llar, automòbil, vida, accidents, baixa laboral, decessos, i més.    

-Sortejos amb avantatges temporals exclusius. 

Instruccions per a accedir:  

L'accés a aquesta plataforma és a través de l'Àrea Privada de la Finestreta Única del COIBA. Podeu accedir mitjançant aquest enllaç (fes click AQUÍ): primer sol·licitarà iniciar sessió a la Finestreta Única i després us redirigirà a Ofertes Comercials / Club d'Infermeria COIBA. La primera vegada que accedeixes a Club d'Infermeria COIBA és necessari donar-te d'alta com a nou usuari seguint les instruccions que apareixen. Una vegada tinguis el teu usuari, pots accedir a les ofertes a través de la teva Finestreta Única: Àrea Privada - Ofertes Comercials o directament entrant a Club de Enfermería COIBA.