Blog

IDISBA: Convocatòria procés selectiu personal laboral per al projecte «Talent Plus. Construint Salut Generant Valor»

12:49 29 agost en Concursos i Oposicions

BOIB 29/08/2023: Resolució del director gerent de la Fundació Institut de Recerca Sanitària Illes Balears (IDISBA) per la qual es convoca un procés selectiu per a la cobertura una plaça de personal laboral de la categoria de tècnic superior en teràpies avançades, del grup professional A, per al programa «Clínic» del projecte «Talent Plus. Construint Salut, Generant Valor», projecte finançat pel Pla Anual 2018 de l'Impost de Turisme Sostenible Codi d'expedient: 2023-19-NAFBSTIB

El projecte Talent Plus té com a objectiu la captació de talent investigador per a crear un ecosistema investigador d'excel·lència que promogui la internacionalització i la recerca amb un alt valor afegit i impulsar noves línies de recerca que donin resposta a les demandes en salut de la població de les Illes Balears que actualment no estan cobertes.

-Consultar Resolució BOIB

 

-El termini de recepció de sol·licituds serà de 15 dies hàbils des del dia següent de la data de publicació de la convocatòria.

Les sol·licituds es poden presentar en el registre físic de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears o mitjançant el correu electrònic 1 de la Unitat de Recursos Humans: [email protected] . S'ha d'indicar el codi d'expedient «2023-19-NAFBSTIB» en l'assumpte del correu electrònic. Les sol·licituds presentades per qualsevol altre mitjà, correu o format no es consideraran presentades