Blog

IV Convocatòria d'Ajudes COIBA a Projectes Socials per a donar suport a entitats locals sense ànim de lucre

13:51 25 setembre en Notícies

 

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers dels Illes Balears (COIBA) llança de nou les ajudes anuals a projectes socials, dirigides a donar suport a iniciatives d'organitzacions sense ànim de lucre d'àmbit local que contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat i a prevenir l'aïllament i l'exclusió social.

En aquesta IV Convocatòria d'Ajudes COIBA a Projectes Socials, les entitats poden presentar un projecte amb un pressupost de fins a 5000€, l'impacte del qual sigui local i que estigui relacionat amb les següent categories: la promoció de l'autonomia personal i l'atenció a l'envelliment, la discapacitat i la malaltia; ajuda a la infància; la millora de la situació de les dones víctimes de violència masclista; i l'atenció sociosanitària a col·lectius vulnerables com a persones sense llar, immigrants o joves en risc d'exclusió social. D'entre totes les propostes rebudes, es triarà, d'acord amb els criteris recollides en les bases, al guanyador d'aquesta IV edició. Els projectes “Envellint junts” (Mater), “Educar és salut en Fibrosi Quística” (Associació Balear de Fibrosi Quística) i “Dons que és cuidin” (Creu Roja Balears) han estat els guanyadors de les 3 edicions anteriors.

El termini per a presentar projectes és fins al 31 d'octubre i s'ha de fer a través del formulari indicat més a baix. Les sol·licituds seran avaluades segons la contribució i el previsible impacte en el col·lectiu al qual va dirigit, la viabilitat tècnica, econòmica i de gestió del projecte i l'entitat, la perspectiva de gènere, i la participació comunitària, entre altres criteris.

Enllaços d'interès